2 yötä kokeeseen

Viikonloppuna tuli kerrattua fysiikat, jotka ovat jääneet vähän vähemmälle huomiolle ja kemian laskutyypit. Tulipas kivasti muistutettua itseään siitä, mitä osaa huonosti 😀 Biologiasta on naputeltu kortteja ja se tuntuu olevan suhtkoht hallussa.

Viime yön vietin kylpylähotellissa rentoutumalla. Torkuin laiturilla ja kävin saunomassa, nukuin 8.5h.

Kevään viisi harjoituskoetta ovat menneet ihan kivasti. Kaikissa on raja ylitetty lukuunottamatta viime vuoden pääsykoetta (siinä oli pari tehtävää, mihin olisi tarvinnut vastausmonisteen, ehkä niistä olisi jotain saanut), mutta osa vain hieman. Selvästi osaaminen on paremmalla tolalla kuin viime vuonna, etenkin kemiassa ja fysiikassa.

Mutta. Nuorempi lapsi on alkanut herättämään säännöllisesti 5.30 ja vanhemmalla on niin pahat allergiat, että hänkin herättää öisin. Univelat on ihan hirveät ja lisäksi tulin itse kipeäksi ekaa kertaa kolmeen vuoteen. Päätä särkee,  nokka on tukossa ja veto ihan poissa (eikä ole allergiaa, yritin kyllä napsia pillereitä). Eikä toivoakaan, että saisi lepäiltyä kun on kaksi lasta kotona jotka riekkuvat päivisin, öisin ja aamuöisin miten sattuu.

Ei nyt ole ihan karma taas puolellani. Näihin kuviin ja tunnelmiin, katsotaan millä silmillä olla keskiviikon kokeessa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s