Ohi on – fiilikset

Sain nukuttua hyvin eikä sairauskaan hiipinyt riesaksi, onneksi.

Fiilikset hyvät päivän kokeesta. Kemia tuntui helpolta, samoin biologia. Pari harmillista ajatuskömmähdystä biologiassa ainakin vei muutaman pisteen, mutta pääasiassa nämä sujuivat hyvin. Ehkä.

Fysiikka nyt on fysiikkaa. Monivalintoja tein ja ehkä vähän riskillä vastasin jotain. Ehkä oikein meni sähkömagneettinen tehtävä ja desibelit, tai sitten ei. Valotehtävään en ehtinyt ollenkaan, eli yksi tehtävä on kokonaan tekemättä.

Vastausanslyysiä en jaksa avata ja pisteitä arvioida. Meni miten meni, katsotaan riittääkö mihinkään. Nyt kuitenkin iloinen olo kun tämän vuoden kokeessa tuntui, että opiskeluista oli oikeasti hyötyä ja tuntui että sain tiedot siirrettyä pääosin paperille! Olen tyytyväinen itseeni 🙂

Huomenna alkaa pitkän matikan opiskelu DIA pääsykokeita varten. Helppo nakki tämän jälkeen vai ööh…

Mitkä muiden fiilikset?

Advertisement

5 kommenttia artikkeliin ”Ohi on – fiilikset

 1. Minäkään en aio koskea vastausanalyysiin. Arvaan siihen katsomatta, että saisin noin sata raakapistettä ja sehän ei varmasti sisäänpääsyyn riitä. Koe tuntui vaikealta ja aika loppui kesken – mutta toisaalta yllätyin, että sain kuitenkin monta tehtävää tehtyä. Tulipahan ainakin oma lähtötaso mitattua ja ensi vuodeksi on nyt hyvä pohja kun kaikki lukiokurssit on jollain tavalla käytynä läpi. Kokeessa kysytyt jutut ei harmiksi osuneet ihan omiin vahvuusalueisiin. Kemiasta mulla selvästi jäi kiinni, en osannut niitä isoja tehtäviä ollenkaan. Jotenkin tuntuu, että se kemia, mitä olen laskenut yo-tehtävistä ja lukiokirjoista on jotain muuta kuin se, mitä pääsykokeessa kysytään 😀 . Ensi vuonna harjoittelun painopiste on varmasti vanhoissa kemian pääsykoetehtävissä… Tsemppiä seuraavaan koitokseen!

  Tykkää

  • Mun itsekuri nyt kyllä petti kun yritin tarttua matikan kirjoihin. Ajattelin vähän vilkaista että jos ei vaikka tarttisi…

   Laskin ehkä n. 149 aika varmaa pistettä. 163p voisi olla maksimi ja pessimisti ei pety minimi 133 jos annetaan kaikesta nollaa 🙂 Huh!

   Tykkää

   • Vau! Sulla on mennyt tosi hyvin! Kyllä noilla pisteillä pitäis paikka irrota 🙂 . Tulee jännä kesäkuu odotella. Mä oon sinänsä omaan suoritukseeni ihan tyytyväinen, jos tuohon sadan raakapisteen tienoille yllän. Vuosi sitten olin opiskellut vasta fy ja ke kakkoskurssit ja kaikki muu sen ulkopuolelta oli ihan jargonia bilsan perusasioita myöten :D. Siihen nähden siis oli aika huikeaa, että kykenin johonkin fysiikan kaavanjohtoon ja hormonien nimien ja erityspaikkojen täydelliseen muistamiseen eilen :D. Lähtökohta ensi vuotta ajatellen on siis ihan ok nyt.

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s