Aika kiittää ja kumartaa

Olen tänään lukenut vanhoja tekstejäni, jotka alkavat peräti vuodesta 2015. Blogiin on tallennettu pieni siivu lasteni lapsuutta ja iso siivu sitä työtä, epätoivoa ja onnistumisen fiiliksiä, mitä pääsykoeprojekti on pitänyt sisällään. Tämä pääsykoetarina sai onnellisen päätöksen reilun kahden vuoden jälkeen. Tähän kahteen vuoteen on mahtunut yhden lapsen syntymä ja kasvaminen reippaaksi pieneksi pojaksi, toisen lapsen kasvaminen reippaaksi pikku koululaiseksi, töitä, omaan itseensä tutustumista, pari muuttoa ja kiireistä elämää lapsiperheenä.

Aika kiittää ja kumartaa teitä satunnaisia vierailijoita ja niitä muutamia aktiivisempia kommentoijia. Minä suuntaan elokuussa Helsingin yliopistolle tuoreena hammaslääketieteen opiskelijana!

Elämä on mennyt miten on, vähän epäperinteisen kaavan mukaan, mutta nyt yhdeksän vuotta lukion jälkeen olen juuri siellä, missä olen aina halunnutkin olla. Uskalsin yrittää, epäonnistua ja tuntea ne kaikki fiilikset, mitä projektiin on liittynyt. Lopulta kaikki työ ja tuska palkittiin, vieläkin vähän itkettää!

Onnellisuus potenssissa tuhat!

Jaksakaa uskoa itseenne ja yrittää, tämä fiilis on ehdottomasti sen arvoinen ❤

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s