Autokoulua ja maitoallergiaa

Otsikko kertonee, kuinka hyvin opiskelut täällä sujuu.

Autokoulusta pääsen eroon än-yy-tee-ihan just. Tänään suoritettu hyväksytysti teoriakoe, joten enää ei tarvitse päätä niillä tehtävillä vaivata (olipa yllättävän työlästä!). Parin viikon sisään vielä inssi(yritys). Ei ole jäänyt aikaa teorialuennoilta ja itseopiskeluilta niille tärkeämmille opiskeluille.

Ja sitten nuorimmaiseni on kehittänyt itselleen jotain allergioita. Sen paljasti loppuviimein kirkkaanpunainen vauva, vaikka toki pientä viitettä on ollut jo aikaisemminkin lisääntyneestä yölevottomuudesta runsastuneeseen pulautteluun.

Se olis nyt sitten aika kaurapainotteista imetysruokavaliota minun mieleen turhan tiukoilla rajoitteilla. Tällä hetkellä listalla on maito kaikissa muodoissaan, naudanliha, soija sekä muna (jonka uskon saavani takaisin, kolmesta ensin mainitusta ei taida olla toivoakaan).

No. Ruoka on ruokaa ja ehdin mä joskus taas syömään, olen lohduttautunut tummalla suklaalla ja kaurakaakaojuomalla, sekä tietenkin karkilla. Onneksi tänään pystyy jatkamaan taas urakkaa. Vauva valkaistuu silmissä ja yötkin vähän rauhoittumaan päin.
img_20160919_203455

 

 

2 kommenttia artikkeliin ”Autokoulua ja maitoallergiaa

  1. Voi, kylläpä teitä nyt koetellaan :/ Voimia pikkuiselle ja tietysti sinulle, toivottavasti imetysdieetti auttaa ja saat(te) nukuttuakin! Ja onnea inssiin, ellei ole ohi jo 🙂

    Tykkää

    • Miksi näistä kommenteista ei tule minulle ilmoitusta? :/

      Täällä on onneksi meininki paljon parempi kuin kuukausi sitten, joskus ehkä nukutaankin vähän! 🙂 Ja inssikin meni ekalla yrityksellä läpi, nyt on aika paljon helpompaa elämä! 😀

      Tykkää

Jätä kommentti